Forside » Blog » Kan redaktionshunden høre?

Kan redaktionshunden høre?

hund nytårsaften

I går var det som bekendt nytårsaften – og Wilmas første af slagsen.

Vi var meget spændte på, hvordan hun ville reagere – ét er at opdrætter havde haft fyrværkeri CD’en kørende, mens hun v ar helt lille, og at hun med jævne mellemrum har hørt brag rundt om i nabolaget hen mod slutningen af december uden at reagere på nogen af delene – noget helt andet var, hvordan hun ville tage den noget mere komprimerede mængde af bulder og brag, som nytårsaften nu engang er garant for.

Vi holdt en stille nytårsaften hjemme, og der var absolut intet at mærke på Wilma! Det var en ren fornøjelse – som et familiemedlem udtrykte, da vi var ude at gå en tur om eftermiddagen og der lød et højt brag, uden Wilma så meget som kiggede op; ”Hold da op, det tager hun godt nok afslappet – er du sikker på, at hun kan høre?”. Og det kan jeg så berolige folk med, at hun kan :-)

Først på aftenen fik Wilma et nyt tøjdyr og et ben at gnave, da vi tænkte, at det kunne give lidt adspredelse, men der var vitterligt intet at mærke på hende – hun lagde sig sågar hen og sov med hovedet op mod hoveddøren, så vi krydser fingre for at det bliver ligeså smertefrit i de kommende år, og skænker så i øvrigt en kærlig tanke til de mange hunde, der har det svært med fyrværkeri.

…Og her ligger hun så – med hovedet op mod hoveddøren…

fyrværkeri hund

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*