Forside » Foder og godbidder » Katte- og hundemad i en måned

Katte- og hundemad i en måned

hundefoder

Amerikanske Dorothy Hunter, ejer af et par dyrehandlere i blandt andet Washington, har taget alternative metoder i brug til at forklare mulige købere, at dyrefoderet hun sælger rent faktisk er sundt…

Kan godbidder til hunden stille sulten?

Doothy Hunter har forklaret til NBC, at hun fik smag for foderet, da hun en dag var lidt småsulten og havde for travlt til at hente frokost og derfor fik den idé at tage en pose godbidder ned fra hylden. Hun blev positivt overrasket over smagen og tænkte ”Det kunne jeg da sagtens spise i 30 dage” – og så var den idé født!

Butikkerne, som Doothy Hunter ejer, bærer navnet ’Paw Natural Pet Emporium’ og foderet hun sælger, er holistisk dyrefoder baseret på gode råvarer. Udvalget består blandt andet af frisk, frysetørret kylling og laks til frugtagtige godbidder, og Hunter har været imponeret over smagen i de produkter, hun indtil nu har spist.

Viden om kæledyrs kost

Dorothy Hunter håber, at hun med ’eventen’ kan skabe opmærksomhed om indholdet i katte- og hundefoder, for som hun siger ”Du er, hvad du spiser, og det gælder også dyrene”. Hvis det lykkes at få folk til at interessere sig mere for indholdet i dyrefoder, håber hun, at kæledyrsejerne automatisk vil interessere sig for, hvad der er i dét mad, de selv spiser, så såvel mennesker som dyr kan få et sundere liv på sigt.

Alle kan naturligvis komme og sige, at de spiser dyrefoder, hvis ikke de dokumenterer det efterfølgende, og det har Dorothy Hunter naturligvis tænkt på. Derfor lægger hun løbende videoer op på YouTube, så folk kan følge med i hendes ’event’.

Herunder kan du se en af videoerne, Dorothy Hunter har lagt op på YouTube

Herfra kan vi kun sige god appetit, og vi kan samtidig afsløre, at redaktionshunden ikke skal frygte at blive fyret som testhund i vores webshop; www.vufido.dk lige foreløbig…

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*