Forside » Ting til hund og hundeejer » Spar 20 % på alt i vores nye webshop

Spar 20 % på alt i vores nye webshop

januarudsalg hund

Ikke en januar uden januarudsalg – og hunden skal naturligvis heller ikke snydes for udsalg. I hundenyheders nye webshop, Vufido, er der lige nu 20 % på alle varer – også allerede nedsatte varer og nye varer.

20 % på alt hos Vufido.dk

Hos vufido.dk har vi ikke verdens største udvalg, men vi har en lang række gode kvalitetsvarer til hund og hundeejer.

Sortimentet spænder bredt – lige fra godbidder over hundeseler til blower, trimmebord, aktivitetslegetøj og meget mere. Ja, som noget nyt er der sågar lidt til katten også.

Så kig forbi hvis hunden (eller katten) skal forkæles lidt.

Vi skal gøre opmærksom på, at prisen ud for de enkelte varer er prisen, FØR rabatten er fratrukket. Rabatten fratrækkes først, når du indtaster koden jan20 ved kassen og trykket ‘indløs’. De 20 % vil så automatisk blive fratrukket, inden du går videre til betaling.

I forbindelse med åbningssalget må påregnes en leveringstid på op til 12 dage, men vi pakker naturligvis, så hurtigt vi kan.

Besøg vufido.dk

Hold dig orienteret om nyheder og tilbud

Hvis du vil være sikker på at få besked, når der er nye varer og tilbud i webshoppen, kan du tilmelde dig Vufido.dk’s nyhedsbrev. Det bliver sendt 1-3 gange om måneden og kan til hver en tid afmeldes igen. Du finder tilmeldingen i nederste venstre hjørne på forsiden af vufido.dk

Vufido.dk er også på Facebook, Google+ og Instagram, så hvis du er på nogen af de sociale medier så kig endelig forbi.

Besøg vufido.dk

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*