Forside » Arrangementer og udstillinger » Kom til foredrag om hundehandlere og hvalpefabrikker

Kom til foredrag om hundehandlere og hvalpefabrikker

foredrag om hundehandlere og hvalpefabrikkerSøndag d. 8. september er Hunde Nyheder vært ved et spændende foredrag med stifterne af den nye dyreværnsforening Who Cares, der vil dele ud af deres unikke viden om hundehandlere og hvalpefabrikker.

NY PRIS – Nu kun 75 kr. pr. billet

Hunde Nyheder og Who-Cares er i fællesskab blevet enige om, at sænke prisen på foredraget om hundehandlere og hvalpefabrikker, så du nu kan komme af sted for halv pris, dvs. blot 75 kr. (+ 15 kr. i gebyr)!

Vi synes ganske enkelt, at det er så vigtigt et emne, at flest mulige bør have muligheden for at høre foredraget, og vi håber, at rigtige mange vil benytte sig af chancen og lægge vejen forbi dette spændende foredrag.

Hvis nogen skulle være bekymrede på vegne af dem, der allerede havde nået at købe billet til den oprindelige pris, kan vi berolige alle med, at de naturligvis har fået refunderet differencen.

Foredragspremiere: Hundehandlere og hvalpefabrikker

Foredraget finder sted i Vejen søndag d. 8. september 2013 og er samtidig det allerførste foredrag, som afholdes med dyreværnsforeningen Who-Cares.

Til foredraget vil de tre stiftere af Who Cares, Ida Holst Kristensen, Helene Kjærsgård-Jensen og Helle Holm Rasmussen, øse ud af deres viden om hundehandler”branchen” i Danmark. De tre har brugt de sidste 2 år på at skabe et helt enestående overblik over illegale hundehandlere og hundefabrikker, der vanrøgter hunde, sælger syge hvalpe og laver falske dokumenter på hundene.

Den unikke viden vil nu blive brugt i kampen mod illegal hundehandel, bl.a. har Ida Holst Kristensen allerede medvirket i et Station 2 program om hundehandlere, og der er også en bog på trapperne. En læser kommenterer det første udkast af bogen således;

”Forfatteren afdækker med isnende nøgternhed en hidtil ubeskrevet underverden befolket af grumme og hensynsløse væsner. Medfølelse, moral, skyld og skam eksisterer ikke, og ofrene – hundene – er prisgivet deres bødlers stræben efter magt og rigdom”

Til foredraget vil der også blive givet gode råd til, hvordan kommende hvalpekøbere manøvrerer udenom hundehandlere og i stedet køber hund ved en ordentlig opdrætter.

Alt i alt er der lagt op til et rigtig spændende foredrag, der bl.a. krydres med billeder. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål til de tre foredragsholdere.

Køb din billet her

Kort og godt…

Dato og Tidspunkt:
Søndag d. 8. september 2013, kl. 13:00 – ca. kl. 15:30.

Sted:
Danhostel Vejen Konference, Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.
Danhostel Vejen Konference ligger skråt overfor Vejen Idrætscenter, som nogen måske kender fra DKK’s udstillinger eller forskellige sportsarrangementer.
Danhostel Vejen Konference ligger ca. 1 km fra stationen og ca. 2,5 km fra motorvejsafkørsel 68.
Der er parkeringsplads ved stedet.

Pris:
75 kr. pr. person (+ 15 kr. i gebyr)

Køb billet:
Billetterne sælges som “først til mølle”, og kan allerede nu købes.
Billetterne udbydes til salg gennem Billetagenten, der er en veletableret og online billettjeneste, som håndterer alle de mest brugte betalingskort.
Køb din billet her

Spørgsmål?
Ved spørgsmål skriv til: info@hundenyheder.dk

 

Herunder ses billeder fra en dansk hundehandler. Billederne er taget af foreningen Who Cares (klik evt. på de enkelte billeder for at se dem i stort format)

  • Hundehandler
  • Hundehandler