Forside » Arrangementer og udstillinger » Kom til spændende seminar med Ian Dunbar

Kom til spændende seminar med Ian Dunbar

Dette er en advertorial artikel, som kan indeholde kommercielle links

ian dunbar seminar
Til September gæster den verdenskendte dyrlæge, adfærdsterapeut, hundetræner og forfatter Ian Dunbar vores naboland, Sverige, til et spændende tre-dages seminar under overskriften ”Sciencebased Dogtraining (with feeling)”.

Tre dage med Ian Dunbar

Seminaret med Ian Dunbar strækker sig over tre dage og du bestemmer selv, om du ønsker at deltage én, to eller tre dage. Seminaret afholdes d. 5. – 7. september og det foregår hver dag i tidsrummet kl. 10.00 – 17.30. Der bydes på kaffe, kage og frugt i pauserne.

Seminaret arrangeres af www.dogobay.se, og det holdes på Vi2Hundcenter, Ekebyvägen 28 i Helsingborg (det er beliggende cirka et kvarters kørsel fra færgen, så som dansker er det let at komme dertil, hvis du tager Helsingør-Helsingborg færgen).

Seminaret er teoretisk og foregår på engelsk. Hunde er velkommen.

Der er flere Bed & Breakfasts samt campingmuligheder i nærheden. En del af dem findes på arrangørens hjemmeside: www.dogobay.se. Derudover har Vi2Hundcenter et par værelser til udlejning.

Prisen for seminaret er som følger:

  • 1 dag: 950 SEK
  • 2 dage: 1.500 SEK
  • 3 dage: 2.100 SEK
Klik her for tilmelding til Ian Dunbar seminaret

Programmet for Ian Dunbar seminaret

Seminaret foregår på engelsk i perioden d. 5. – 7. september, og du kan vælge at deltage én, to eller tre dage.

Overskrifterne for de enkelte dage er som følger;

Fredag
”The prevention & Treatment of Aggression”

Lørdag
”The New Learning Theory”

Søndag
“Off-leash realiability – Verbal control at distance with distractions and without the continued use of any trainingtool”.

>> Klik her for at læse mere om indholdet de enkelte dage

Klik her for tilmelding til Ian Dunbar seminaret

Hvem er Ian Dunbar?

Ian Dunbar er dyrlæge, adfærdsforsker, hundetræner og forfatter. Før Ian, var der ingen hvalpehold og hundetræningshold, der trænede hunde uden snor og med godbidder.

Ian Dunbar er uddannet dyrlæge med en særlig udmærkelsesgrad i fysiologi og biokemi fra ’Royal Veterinary College’ (London University), og han har en doktorgrad i dyrs adfærd fra ’Psychology Department at UC Berkeley’, hvor han studerede udviklingen af sociale hierarkier og aggression hos tamhunde.

I 1982 startede Ian Dunbar SIRIUS ® Puppy Training Classes, som var den første hundeskole i verden, der  fokuserede på socialisering af hvalpe og træning uden snor.

Derefter skabte og udviklede Ian Dunbar San Francisco SPCA’s (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) Animalsk Behavior Department (adfærdsafdeling). Han startede klummen “Adfærd ” i American Kennel Klubs magasin Gazette, som han skrev i 7 år.

Han har startet og udviklet K9 GAMES®, der blev afholdt for første gang i San Francisco i 1993, og som fortsætter med årlige begivenheder i forskellige lande.

I 1993 grundlagde Ian Dunbar ”APDT – Association of Pet Dog Trainers”, der i dag er verdens største forum for hundetrænere.
Ian Dunbar har skrevet flere bøger, herunder ”Before and After you get your Dog”, “How to teach a new dog old tricks” og “Dr Dunbars Good little Dogbook”. Han var vært for et populært engelsk tv-show: ” Dogs with Dunbar”, og han har desuden været tilknyttet som konsulent på flere dyrefilm, dokumentarfilm mv .

Frem til idag har Ian Dunbar trænet og inspireret hundredevis af hundetrænere , dyrlæger og andre hundefagfolk.

Klik her for tilmelding til Ian Dunbar seminaret

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*