Forside » Konkurrencer » Konkurrence: Vind biografbilletter til ’Spies og Glistrup’

Konkurrence: Vind biografbilletter til ’Spies og Glistrup’

Spies og Glistrup

Hunde Nyheder fejrer i disse dage sin 3 års fødselsdag, og ingen Hunde Nyheder uden læsere, så derfor skal du selvfølgelig også have en chance for at tage del i gaverne…

Spies og Glistrup

Filmen ’Spies og Glistrup’ er på forvejen dømt til at blive lidt af en biografsucces. Som titlen antyder handler den om to af Danmarks mest farverige personligheder, Simon Spies og Mogens Glistrup.

De var excentrikere, karismatiske og top-begavede på hver sin måde. Glistrup kender vi især for hans kamp mod skatten og rejsekongen Spies for hans meget udsvævende og festlige livsførelse. De to havde et meget nært venskab, som skildres i filmen’Spies og Glistrup’.

’Spies og Glistrup’ har premiere d. 29. august landet over.

Vind biografbilletter til ’Spies og Glistrup’

Nordisk Film har været så venlige at sponsorere 3 x 2 biografbilletter til en konkurrence blandt Hunde Nyheders læsere. Der er altså i alt tre vindere, der hver kan tage en ven eller veninde med i biografen.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på spørgsmålet: Hvad hed Simon Spies’ hund? (Tip: Du kan finde hjælp til svaret her)

  • Svaret, skal du sende på mail til vind@hundenyheder.dk
  • Skriv ”Spies” i emnefeltet. Husk desuden at skrive dit navn + adresse i mailen, så vi ved, hvor biografbilletterne skal sendes hen, hvis du skulle være en af de tre heldige vindere.
  • Dit svar bliver registreret én gang – dvs. du kan ikke forbedre dine vinderchancer ved at deltage flere gange.

Konkurrencen løber frem til mandag d. 26. august kl. 12:00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her på siden.

Foto: Nordisk Film