Forside » Politik, regler og love » Konservative om hundeloven

Konservative om hundeloven

Konservative om hundelovenHunde Nyheder har modtaget følgende kommentarer fra Konservatives Dyreretsordfører Tage Leegaard i kølvandet på offentliggørelsen af hundelovens observationsliste.

Hundeloven skal nok få effekt

På spørgsmålet om hvad Konservative synes om hundeloven og den tilhørende observationsliste, svarer Tage Leegaard; ”Jeg har det fint med hundeloven – det kan altid diskuteres, hvor snittet mellem forbudsliste og observationsliste skal være, men jeg føler mig overbevist om, at loven nok skal få effekt”.

Der skal løbende opsamles erfaringer

Vi har endvidere spurgt ind til, om Konservative ser nogle alternative muligheder til hundeloven eller om der først skal tages stilling til dette efter evalueringsperiodens udløb (1. juli 2013, red.). Til dét svarer Tage Leegaard; ”Jeg vil ikke udelukke en fremrykning af evalueringen, der vil altid være justeringer, som det kunne være ønskeligt at få på plads. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at der foregår en løbende erfaringsopsamling omkring loven. Der er jævnligt folk, der henvender sig med ønsker til loven, og det skal vi naturligvis lytte efter og notere os”.

Foto: Konservative

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*