Forside » Kontakt

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte Hunde Nyheder elektronisk, kan du sende en mail til os på: kontakt@hundenyheder.dk.

Om hundenyheder.dk

hundenyheder.dk startede i sommeren 2010 og er drevet på hobbybasis. Det betyder samtidig, at mængden af artikler hænger uløseligt sammen med mængden af fritid, der – som hos de fleste andre – varierer, hvorfor siden i nogle perioder bliver opdateret oftere end andre.

Indholdet på websitet er en blanding af redaktionelt (dvs. ikke-betalt) og kommercielt (dvs. betalt/sponsoreret) indhold. I tilfælde af at der er tale om kommercielt indhold, fremgår det af den enkelte artikel.

Hvis du har forslag til indhold, er du altid velkommen til at sende en mail til kontakt@hundenyheder.dk.

Nyhedsbrev

Der bliver udsendt nyhedsbrev ca. en gang om måneden, hvor du kan holde dig opdateret med seneste nyt fra hundeverdenen. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.  I hvert enkelt nyhedsbrev har du mulighed for hurtigt og nemt at framelde dig, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra hundenyheder.dk.

RSS feeds

RSS feeds giver dig mulighed for at modtage en besked, hver gang der er lagt et nyt indlæg ud på siden. På den måde kan du holde dig løbende opdateret med sidste nyt på hundenyheder.dk. RSS-feeds stilles udelukkende til rådighed for enkeltpersoners private brug. Hunde Nyheder accepterer således ikke, at RSS-feeds indgår i nyhedsoversigter, der er tilgængelige for andre, f.eks. via internettet, eller på anden måde udnyttes kommercielt uden forudgående aftale.