Forside » Ting til hund og hundeejer » Kør hundeslæde kun 320 kilometer fra København

Kør hundeslæde kun 320 kilometer fra København

Vandreture med slædehunde med oppakning

Dette er en advertorial artikel, som kan indeholde kommercielle links

Julen nærmer sig og hvorfor ikke glæde en af dine hundevenner med en helt særlig gave i år? Nystedt Husky Tur & Natur arrangerer hundeslædeture og har gjort det ekstra let for dig, der vil glæde en ven med en oplevelsesgave af de helt store – de udsteder nemlig også gavekort til hundeslædeture.

Hundeslædekørsel i Sverige

Tag turen til Sverige – kun 320 km fra København har du mulighed for at køre dit eget hundespand og vandre med hunde med oppakning i et af Sveriges mest stille områder. Området er fantastisk for naturelskere og her kan man være heldig at se en elg, en los eller måske en tjur – sidstnævnte er en fugl i skovhønefamilien, der ikke findes i Danmark.

Bliv guidet af en sand slædehundeekspert

Nystedt Husky Tur & Natur er et relativt nystartet (foråret 2010) turfirma, hvis mål er at give kunderne en naturoplevelse helt udover det sædvanlige. Bag firmaet står Ellen Nystedt, familien og dens 10 slædehunde. Ellen har god erfaring med slædehunde og har sammen med hundene bl.a. opnået en flot bronzemedalje ved de svenske mesterskaber. Ved siden af arbejdet med turfirmaet arbejder hun som biolog.

Nystedt Husky Tur & Natur har et stort udvalg af ture

Nystedt Husky Tur & Natur har et stort udvalg af ture og der findes noget for enhver smag, Hvis du vælger en længere hundeslædetur får du mulighed for at lære at styre dit eget hundespand.

Hos Nystedt Husky Tur & Natur kan du bl.a. vælge mellem følgende ture:

  • Husky Walk (vandreture hvor hunden bærer oppakningen)
  • Snesko-hike (vandreture med snesko)
  • Musher for a Day, familiehundespand m.fl. (forskellige former for slædehundeture)
  • Bryllupsture og firmaudflugter (mulighed for at få tilpasset turene efter individuelle ønsker)

Fantastisk julegaveidé med særlig vinterrabat

I december 2011 – februar 2012 giver Nystedt Husky Tur & Natur 15 % rabat på turen, de kalder ”Prova Hundspann”. Turen har en varighed af ca. en time og indebærer, at du selv sidder trygt på hundeslæden, mens guiden styrer hundene gennem de svenske skove.  Prisen er 499 svenske kroner og fås altså netop nu med 15 % rabat, så prisen kommer helt ned på 425,15 SEK, svarende til ca. 350 danske kroner – altså cirka det samme som f.eks. en koncertbillet. En alle tiders julegaveidé til natur/hundeelskeren eller til dig selv, hvis du drømmer om en tur på hundeslæde.

Storslåede oplevelser i smukke omgivelser

Nystedt Husky Tur & Natur byder hundeelskere, børnefamilier, eventyrer og brudepar velkommen i de smukke omgivelser. De tilbyder naturoplevelser i mindre grupper – her lærer du f.eks. at fungere som et team sammen med ”dine” hunde og blive ét med naturen.

Turene foregår i Hökensås, kun 320 km fra København. Hökensås er et naturområde med endeløse fyrreskove, sumpe, klare søer og brusende floder. På turene har du mulighed for at se en elg, en los eller en tjur, du får tilbudt økologisk kaffe og kan se frem til mødet med en myteomspundet natur. Nystedt Husky Tur & Natur glæder sig til at byde dig velkommen til en oplevelse ud over det sædvanlige!

Besøg Nystedt Husky Tur & Natur’s hjemmeside eller deres facebook side  for mere information.

Foto: Venligst udlånt af Nystedt Husky Tur & Natur

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*