Forside » Gallerier » Afstemning: Læsernes skønne julehunde

Afstemning: Læsernes skønne julehunde

Fotokonkurrence med julehundeVi har i julemåneden haft en fotokonkurrence, hvor alle har kunnet indsende deres bedste foto under temaet ”Julehund”. Hver dag fra d. 1. – 24. december er der så blevet udvalgt en “Dagens julehund”, der er blevet belønnet med 3 kg. foder fra Eukanuba.

Vi modtog rigtig mange skønne fotos, hvilket gjorde det rigtig svært at vælge. For at gøre udvælgesesprocessen en smule nemmere valgte vi derfor at være lidt “strikse” omkring overholdelsen af temaet, så vi endte med 24 skønne “julede” hundefotos, der forhåbentlig har været med til at sprede til julestemning i december.

Afstemning

De 24 billeder der er kommet i betragtning findes i albummet herunder. De kommer i rækkefølge, men du kan også se nummer + navne, når du holder musen henover de enkelte billeder. Derudover kan billederne ses i stort format, hvis du klikker på dem.

Du skal bruge afstemningsfeltet herunder, for at stemme på din favorit. Det er kun muligt at stemme én gang fra hver IP adresse, og der kan løbende følges med i antallet af stemmer.

Der kan stemmes frem til tirsdag d. 10. januar kl. 12:00, hvor den endelige vinder findes – nemlig det foto, der har fået flest stemmer. Hvis der er stemmelighed blandt de bedst placerede fotos, findes vinderen ved lodtrækning.

Hovedpræmien

Medion har sponsoreret hovedpræmien, der består af et Medion digitalkamera med 12 megapixels, 4 x optisk zoom og 5 x digital zoom.

Stem på din favorit

Afstemningen er slut. Klik her for at se, hvilken hund der løb med sejren.

Tak til begge sponsorer:


 
 

 
 
 

Andre konkurrencer på Hunde Nyheder?

Vi har løbende nye konkurrencer på Hunde Nyheder. Hvis du gerne vil have besked om nye konkurrencer (foruden artikler og andre ting), vil vi anbefale dig at blive medlem af vores Facebook gruppe og/eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.
Nyhedsbrevet bliver udsendt ca. 1 gang om måneden, og du kan til hver en tid framelde dig fremtidige nyhedsbreve.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*