Forside » Ting til hund og hundeejer » Et minde om den afdøde hund

Et minde om den afdøde hund

perler med askeDét at have en hund er desværre også forbundet med dét at miste den igen – dog forhåbentlig først efter mange år og mange dejlige oplevelser.

Bevar minderne om hunden

Minderne vil man altid have med sig i hjertet, men Aalborg Dyrehospital tilbyder nu en unik måde, hvorpå minderne kan gøres mere konkrete, hvilket kan være en stor støtte for nogen. De har indgået et samarbejde med en glaskunstner i Nordjylland, der kan fremstille en flot glasperle, hvori noget af asken fra det kremerede kæledyr er smeltet ind.

Om mindeperlen

I fremstillingen af perlen indkapsles noget af asken fra dyret, og i den færdige perle ”svæver” asken rundt inde i glasperlen som små hvide lette skyer. Mindeperlen fås i 2 forskellige størrelser og der er 14 forskellige farver at vælge imellem. Perlen monteres på en lædersnor, så den kan bæres som enten halssmykke eller armbånd.

Priser

Prisen afhænger dels af størrelsen på perlen og dels af, om kremeringen er foregået igennem Aalborg Dyrehospital eller ej. Hvis kremeringen er foregået på Aalborg Dyrehospital er priserne: 550 kr. for en lille perle og 650 kr. for en stor perle, ellers er priserne hhv. 750 kr. og 850 kr.

Hvis du ønsker at læse mere om mindeperlen, kan du besøge hjemmesiden: http://www.mindeperlen.dk

Foto: Venligst udlånt af Aalborg Dyrehospital