Forside » Ting til hund og hundeejer » Et minde om den afdøde hund

Et minde om den afdøde hund

perler med askeDét at have en hund er desværre også forbundet med dét at miste den igen – dog forhåbentlig først efter mange år og mange dejlige oplevelser.

Bevar minderne om hunden

Minderne vil man altid have med sig i hjertet, men Aalborg Dyrehospital tilbyder nu en unik måde, hvorpå minderne kan gøres mere konkrete, hvilket kan være en stor støtte for nogen. De har indgået et samarbejde med en glaskunstner i Nordjylland, der kan fremstille en flot glasperle, hvori noget af asken fra det kremerede kæledyr er smeltet ind.

Om mindeperlen

I fremstillingen af perlen indkapsles noget af asken fra dyret, og i den færdige perle ”svæver” asken rundt inde i glasperlen som små hvide lette skyer. Mindeperlen fås i 2 forskellige størrelser og der er 14 forskellige farver at vælge imellem. Perlen monteres på en lædersnor, så den kan bæres som enten halssmykke eller armbånd.

Priser

Prisen afhænger dels af størrelsen på perlen og dels af, om kremeringen er foregået igennem Aalborg Dyrehospital eller ej. Hvis kremeringen er foregået på Aalborg Dyrehospital er priserne: 550 kr. for en lille perle og 650 kr. for en stor perle, ellers er priserne hhv. 750 kr. og 850 kr.

Hvis du ønsker at læse mere om mindeperlen, kan du besøge hjemmesiden: http://www.mindeperlen.dk

Foto: Venligst udlånt af Aalborg Dyrehospital

4 kommentarer

  1. Det var da en helt fantastisk ting.. Selvom der forhåbentlig er godt 15 år endnu i vores Lucca, så er det helt sikkert noget jeg vil – selvom mulighederne nok er anderledes til den tid..

  2. Det er da et utroligt lækkert smykke til minde om en, som man holder utrolig meget af.
    For vi mennesker knytter jo utrolig stærke bånd med vores kæledyr, og det føles som om, man mister et familiemedlem, hvilket man også gør.

  3. Det lyder rigtig godt, at man har muligheden for at få en mindeperle, til minde og sit afdøde kæledyr. Jeg vil rigtig gerne have denne perle når mine hunde ikke er her mere, da de er en stor del af mit liv. Man skal også tænke på, at man kan have dem om sin hals eller håndled hele tiden, hvis det er det man vil. Og jeg er meget enig i, hvad de andre siger

  4. Hvad gør man hvis man bor i København?
    Hilsen Diana Hornsleth

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*