Forside » Bøger, film, TV og nettet » Ny udgave af Irene Jarnveds ”Fra hvalp til hund” på trapperne

Ny udgave af Irene Jarnveds ”Fra hvalp til hund” på trapperne

Fra hvalp til hund af Irene JarnvedOm præcis en uge, d. 26. oktober, udkommer en revideret og udvidet udgave af Irene Jarnveds populære bog ”Fra hvalp til hund”.

 ”Fra hvalp til hund” af Irene Jarnved

”Fra hvalp til hund” udkom første gang i 2003. Bogen følger hvalpens udvikling fra afhentningen hos opdrætteren frem til den er ca. et år gammel. Bogen giver udførlig vejledning i renlighedstræning, tilvænning til at være alene hjemme samt i hvordan man vænner hvalpen af med at bide i inventar og fingre. Der er desuden hjælp at hente med hensyn til hvordan de typiske teenageproblemer forebygges og/eller afhjælpes.

Bogens nye kapitler

Bogen indeholder to nye kapitler; ”Børn og hvalpe” og ”Hvalpetræning” (gå pænt i snor, indkald, sit/dæk osv.), et kapitel om den gode aktivering af hvalpen samt hvordan ejeren ikke skal aktivere hvalpen (og hvorfor).
Udover de nye kapitler indeholder denne reviderede og udvidede udgave af ”Fra hvalp til hund” desuden nye fotos og nyt layout. Derudover er der foretaget rettelser og mindre tilføjelser i den oprindelige tekst.

Om forfatter og hundeadfærdsbehandler Irene Jarnved

Irene Jarnved har trænet og adfærdsbehandlet hunde siden midten af 80’erne, og hun er et særdeles kendt ansigt i hundekredse. Udover at være forfatter til flere bøger, skriver hun jævnligt artikler til Dansk Kennel Klubs blad ”Hunden”, hvor hun også har sin egen brevkasse. Endeligt udbyder Irene Jarnved kursusforløb, hvor hun uddanner kommende instruktører og adfærdsbehandlere, ligesom hun også afholder foredrag.
Du kan læse mere på Irene Jarnveds egen hjemmeside: http://www.etgladhundeliv.dk

Udgivelsesinfo

”Fra hvalp til hund” af Irene Jarnved udkommer tirsdag d. 26. oktober på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Foto:  Forlaget Lindhardt og Ringhof

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*