Forside » Velfærd og velgørenhed » Ny velgørenhedsforening til fordel for de hjemløses hunde

Ny velgørenhedsforening til fordel for de hjemløses hunde

Hjælp til de hjemløses hunde i DanmarkSidste år startede Stephanie Egeriis projektet “Jul for de hjemløses hunde i DK 2010”. Der blev taget godt imod projektet, og det spredte sig hurtigt til hele landet. På baggrund af den store opbakning og interesse er det nu blevet besluttet at stifte en forening og køre projektet videre som et helårsprojekt.

“Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark”

Foreningen bærer navnet ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark”, og visionen er at forbedre vilkårene for de hjemløses hunde i Danmark.
I København er der pt. kun et enkelt herberg, der tager imod hunde, og et af foreningens håb er, at flere herberger med tiden åbner døren for de hjemløses hunde. Derudover vil foreningen arbejde for at forbedre de almene forhold for hundene, bl.a. ved at assistere med gode råd til pasning, pleje og hundetræning.

Du kan også bidrage

Foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark” har brug for din hjælp for at kunne hjælpe de hjemløses hunde. Du kan bl.a. hjælpe ved

  • At blive medlem af foreningen og dermed give et bidrag til bedre vilkår for de hjemløses hunde
  • At donere ting til foreningen, som vil formidle tingene videre til de hjemløses hunde

Donationerne kan være alt fra halsbånd, liner, tæpper, presenninger, seler, foder, godbidder m.m. Mængden gør ingen forskel, da alt vil have betydning for den hjemløses hund! Det er muligt at indlevere eller sende donationer hele året rundt, uanset om du er en virksomhed eller privat person.

Besøg foreningens hjemmeside

Du kan besøge foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark”’s nye hjemmeside, hvor du kan få mere information om foreningen, blive medlem, få en oversigt over de forskellige indsamlingssteder samt læse om de forskellige aktiviteter, foreningen er i gang med.
Du er desuden velkommen til at kontakte formand Stephanie Egeriis på telefon 61 33 67 57.

Foto: hjælp til de hjemløses hunde i Danmark

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*