Forside » Bøger, film, TV og nettet » Nye hundefilm: ”Lady og Vagabonden” og ”Tressure Buddies”

Nye hundefilm: ”Lady og Vagabonden” og ”Tressure Buddies”

Lady og Vagabonden og Tressure Buddies - hvalpene på skattejagtEr man til hunde, er der godt nyt på filmsiden – Disney har nemlig for nyligt sendt hele to udgivelser på gaden med søde og charmerende hunde i hovedrollerne…

Lady og Vagabonden, nu på DVD og Blu-ray

I mange familier er der tradition for at sidde og se Disneys Juleshow i juledagene – og har man sagt Disneys Juleshow, har man også sagt Lady og Vagabonden…. I det velkendte klip fra Disneys juleshow kan man se den kække og charmerende blandingshund Vagabonden trille en kødbolle over til sin noget mere generte og tilbageholdende hundeveninde, cockerspanielen Lady. Lady og Vagabonden på DVD og Blu-rayOg et øjeblik efter emmer romantikken for alvor, da Lady og Vagabonden får fat i hver sin ende af det samme stykke spaghetti, alt imens den hyggelige restauratør Tony finder harmonikaen frem og synger en smuk serenade for det søde hundepar.

Lady og Vagabonden, der er Disneys klassiker nummer 15 og oprindeligt fra 1955, indeholder dog meget mere end spaghettiscenen, og filmen er netop blevet genudgivet på DVD og i en særlig ”combo-udgave” der indeholder filmen på både DVD og Blu-ray, så nu er der rig mulighed for at nyde den gode film i ekstra god kvalitet.

”Lady og Vagabonden” udkom på DVD og combo (DVD + Blu-ray) d. 6. marts 2012.

Tressure Buddies – ny film i Buddies serien

Tressure Buddies hvalpene på skattejagt på DVDSidst i januar udkom Disney-filmen ”Tressure Buddies – hvalpene på skattejagt” på DVD. Som i de øvrige film i Buddies serien er filmens hovedpersoner de søde og talende hundehvalpe Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddha og Mudbud.

Denne gang har hvalpene fået forvildet sig til Egypten, hvor de ender i de gamle ruiner, hvor de i samarbejde med et par nye venner både skal undgå fælder, forsøge at løse mysterier og sidst men ikke mindst skal udforske en grav i håbet om at finde en imponerende skat.

Tressure Buddies er en sand familiefilm med emner som bl.a. venskab og samarbejde – og så er Buddies hvalpene jo bare slet ikke til at stå for.

”Tressure Buddies – hvalpene på skattejagt” udkom på DVD d. 31. januar 2012.

Fotos: Copyright Disney

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*