Forside » Arrangementer og udstillinger » Nye motionshold for hundeejere ser dagens lys

Nye motionshold for hundeejere ser dagens lys

Hundeejere dyrker mere motionEt nyt koncept med navnet ”Motionér med din hund – og DGI” er netop nu på trapperne. Startskuddet lyder søndag d. 2. oktober og du kan være med!

Luft hunden sammen med andre

”Hvorfor løbe alene, når man har en dejlig hund som den perfekte løbepartner, og når man kan gøre det sammen med andre?”, lyder det fra Uffe Larson, der er formand for DGI agility. Uffe Larson er en af idémændene bag konceptet om opstart af motionshold i landets hundeklubber. Kort fortalt handler konceptet om at være sammen med hunden og andre hundeejere om en løbetur eller en gåtur i skoven.

Motionér med din hund – og DGI

Det nye koncept er døbt ”Motionér med din hund – og DGI” og det skydes i gang d. 2 oktober, hvor lokale hundeklubber i hele landet inviterer hundeejere og hunde til at deltage på en gratis løbe- eller gåtur i naturen. Formålet med dagen er samvær og motion, og det krydres med gode råd og tips fra lokale instruktører. Det kan f.eks. være om, hvordan du gør gåturen sjovere, eller hvad du skal være opmærksom på, når du motionerer med din hund.

Er det noget for dig og hunden?

Hvis en hyggelig dag i samvær med andre hunde og hundeejere lyder som noget for dig og din firbenede følgesvend, så mød op til arrangementet, der foregår d. 2. oktober fra kl. 10.00-11.00.

Arrangementet ”Motionér med din hund – og DGI” er ganske gratis og kræver hverken medlemskab eller tilmelding.

Fra i dag kan du besøge DGI agilitys hjemmeside, og finde den nærmeste forening, der deltager i arrangementet.

Foto: ©iStockphoto.com/PK-Photos

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*