Forside » Foder og godbidder » Pedigree lancerer sit hidtil bedste hundefoder

Pedigree lancerer sit hidtil bedste hundefoder

Dette er en advertorial artikel, som kan indeholde kommercielle links

Pedigree har 40 års erfaring med udvikling af hundefoder. De har kortlagt fire universelle behov, der er essentielle for hundens sundhed; stærke tænder, god fordøjelse, et naturligt forsvar samt sund hud og pels.

Deres nye hundefoder, Pedigree Vital Protection, har fokus på disse fire punkter og hjælper til at opfylde behovene.

Nye og forbedrede produkter fra Pedigree

Pedigree har for nyligt foretaget en relancering af deres hundefoder med øget fokus på at dække hundens fysiske behov gennem foderet.

”I samarbejde med nogle af verdens førende eksperter inden for dyreernæring, har vi udviklet vores produkter med fokus på hundens fire universelle behov: tandpleje, hud og pels, fordøjelse og naturligt forsvar. De nye og forbedrede produkter styrker alle fire komponenter,” forklarer Kim Devald, marketingchef på Pedigree.

Pedigrees nye hundefoder-serie, Vital Protection, henvender sig til hvalpe, voksne hunde og seniorer. Derudover er tørfoderet målrettet hundens størrelse samt dens særlige forhold, f.eks. er der et foder, der er særligt målrettet hunde, der trænger til et vægttab.

60 års erfaring bag produkternePedigree

Pedigrees nye Vital Protection serie er udviklet i samarbejde med Waltham® Centre for Pet Care and Nutrition, der har mere end 60 års erfaring med research i ernæring for dyr.

Opskrifterne på det nye hundefoder er blandt andet blevet til ved hjælp af WALTHAM afføringsklassificeringssystem; et system, hvor hundes afføring analyseres med henblik på at finde det rette foder til den rette hund. Alle produkterne er fremstillet uden kunstige smagsstoffer, farve eller sukker.

Hundeejere er bevidste om hundes behov

”Det har været vigtigt for os at videreudvikle vores produkter, så alle hunde kan få et godt foder, der dækker de fire univpedigree hvalpeprogramerselle behov. Hundeejere er i dag meget bevidste om hundes behov, men det kan som hundeejer være en udfordring at finde frem til det helt rigtige produkt. For at gøre det lettere for hundeejerne har vi udviklet vores hjemmeside med nye søgefunktioner, og samtidig har vores produkter fået et nyt design, der skal gøre dette endnu lettere at finde det rette produkt på hylden,” udtaler Kim Devald.

Pedigrees nye hvalpeprogram

Som et ekstra tilbud til hundeejere har Pedigree også fået et nyt hvalpeprogram, der skal hjælpe nye hundeejere med at komme godt fra start. Det nye hvalpeprogram går under navnet ”Pedigree-hvalp til hund”, og kan findes på http://www.pedigree.dk. Her kan nye hundeejere bl.a. tilmelde sig nyhedsmails med gode råd til, hvordan man bedst træner, plejer og leger med sin hvalp.

Kort og godt om hundens fire universelle behov

De nye og forbedrede Pedigree produkter styrker alle de fire universelle behov:

  • Tandpleje: Pedigree® indeholder den aktive ingrediens Sodiumtripolyphosphate (STPP), som hjælper med at renholde tænder og tandkød.
  • Fordøjelse: Pedigree® Vital Protection indeholder naturlige fibre, der hjælper fordøjelsen, og proteiner, der skåner hundens mave.
  • Hud og pels: Essentielle olier i Pedigree® styrker hundens hud og pels.
  • Naturlige forsvar: E-vitaminer og mineraler hjælper med at styrke hundens naturlige forsvar indefra.

Læs mere om de nye Pedigree produkter og det nye hvalpeprogram på Pedigrees hjemmeside

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*