Forside » Forskning, viden og oplysning » Politiet finder 30 døde hunde i fryser

Politiet finder 30 døde hunde i fryser

dyreværnssagI Hjørring gjorde politiet i går et uhyggeligt fund, da de var taget ud for at konfiskere nogle hunde fra en ældre mands bopæl. I en kummefryser lå der nemlig 30 døde hunde! 

Både voksne hunde og hvalpe

Vicepolitikommissær Søren Bach fra lokalpolitiet i Hjørring udtaler til Nordjyske.dk, at der er tale om 5 voksne hunde, 3 halvstore hvalpe og 22 yngre hvalpe. Hundene lå i den samme kummefryser, og der var tale om ”foxterrierlignende” hunde.

Hundene skal nu obduceres, så det kan blive undersøgt, hvordan de er blevet aflivet. Ejeren var ikke selv på adressen under ransagningen, så der er ikke kommet nogen forklaring til det uhyggelige fund fra hans side.

Ældre sag

Der er tale om en ældre sag, og den 66-årige mand i Hjørring har igennem en længere periode været i politiets søgelys, bl.a. fordi naboer har klaget over hundegøen fra adressen. Faktisk har politiet arbejdet på sagen i mere end 3 år.

Efter flere bøder og retssger fik manden i sidste måned et påbud om ikke at have hund på sin bopæl. Det var en overtrædelse af dette påbud, der i går fik politiet til at rykke ud for at afhente fire hunde, der opholdt sig på adressen – og ved samme lejlighed gjorde de altså det uhyggelige fund i fryseren.

De fire levende hunde er indtil videre anbragt på en hundepension.

Kilde: Nordjydske.dk 
Foto: ©iStockphoto.com/DanBrandenburg

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*