Forside » Bøger, film, TV og nettet » Hvalpe spiller amerikansk fodbold

Hvalpe spiller amerikansk fodbold

Hund spiller amerikansk fodbold”Puppy Bowl” blev vist på TV for første gang i 2005 og er blevet en årlig tilbagevendende tradition. Programmet vises samme dag som Super Bowl – USA’s mest sete sportsbegivenhed – og er også en slags efterligning af netop Super Bowl, blot med hvalpe i hovedrollerne.

Hvalpe fra internater

Hvalpene, der deltager i ”Puppy Bowl” er fra forskellige internater og i løbet af programmet annonceres det, hvordan potentielle hvalpekøbere kan adoptere internathvalpe og/eller støtte deres lokale dyreinternater.

Programmet henter son nævnt inspiration i den ”rigtige” Super Bowl med alt, hvad det indebærer af bl.a. specielle udtryk og kameravinkler – F.eks. er der et særligt ”Bowl Cam”, der filmer nedefra og op fra bunden af en gennemsigtig vandskål, og fra sidste år blev ”Puppy Bowl” udvidet med særlige ”Celebrity Guests”, hvor bl.a. Chihuahua’erne fra filmen ”Beverly Hills Chihuahua” var i studiet.

Søde hvalpe videoer

På YouTube ligger der en masse videoer fra tidligere udgaver af ”Puppy Bowl”. Se bl.a. den nedenstående der stammer fra “Puppy Bowl” 2010.

 Mere info om ”Puppy Bowl”

Dette års ”Puppy Bowl” er den 8. af slagsen og det bliver sendt på Animal Planet søndag d. 5. februar. På Animal Planets egen side har de dedikeret en hel sektion til Puppy Bowl – se den her.

Foto: ©iStockphoto.com/KellyRichardsonPhotography

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*