Forside » Arrangementer og udstillinger » Ray Coppinger gæster Danmark

Ray Coppinger gæster Danmark

Ray CoppingerFørst på efteråret – nærmere betegnet d. 8.-9. september – lægger den amerikanske adfærdsbiolog og forfatter Ph.D Raymond Coppinger vejen forbi Danmark. 

Et studie i hundeadfærd

Seminaret med Ray Coppinger løber over to dage og finder sted i Horsens. Her vil Ray Coppinger bl.a. komme ind på, hvorledes man studerer hundeadfærd. Han tager udgangspunkt i sine egne studier, der bl.a. har fundet sted på lossepladser og i mindre landsbyer forskellige steder i verden. I modsætning til adfærdstrænere, der går ind og påvirker hundens adfærd i en ønsket retning, observerer adfærdsbiologer som Coppinger uden indgriben. Det til trods kan hundetrænere også lære noget af den metode som bl.a. Coppinger anvender.

Kan hunde tænke og har de følelser?

På seminaret vil Ray Coppinger desuden berøre emner som bl.a.

  • Tamhunden, set i et evolutionært perspektiv  
  • Hunde, der er trænede til at udføre særlige opgaver (f.eks. servicehunde, brugshunde og jagthunde)
  • Hundens kognitive evner (kan hunden tænke?)
  • Tamhundens følelsesmæssige liv

Skal du høre Coppinger?

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant, er seminaret med Coppinger måske noget for dig. Det finder som sagt sted d. 8. – 9. september 2012. Begge dage fra kl. 9:30 – 17. Lokationen er Slotsskolen, Fussingvej 6, 8700 Horsens.

Det koster 2.500 kr. at deltage og i prisen er der inkluderet morgenmad, frokost, kage, kaffe, te og vand.

Det er Alpha Hundeadfærdscenter, der står bag arrangementet og tilmeldingen skal foretages til dem på mailen: alpha@alpha-center.dk senest mandag d. 16. juli.

De gør i øvrigt opmærksom på, at kurset er målrettet professionelle og semiprofessionelle hundetrænere og adfærdsbehandlere samt dyrlæger og andre fagfolk indenfor hundeverdenen, men alle er naturligvis velkommen på kurset.

Foto: Venligst udlånt af Alpha Hundeadfærdscenter

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*