Forside » Bøger, film, TV og nettet » Reklamer til hunde

Reklamer til hunde

Reklamer til hundeSom hundeejer oplever man jævnligt reklamer, der henvender sig med forskellige produkter til ens firbenede følgesvend, men nu findes der også reklamer, der henvender sig direkte til hunden selv…

Nestlé lancerer en reklame direkte målrettet til hunde

Nestlé, der i Danmark er mest kendt for produkter til mennesker såsom bl.a. Nescafé, KitKat og diverse morgenmadsprodukter, står på verdensplan også bag flere dyrefoderprodukter, bl.a. et hundefoder ved navn Beneful. I forbindelse med markedsføringen af hundefoderet Beneful har Nestlé valgt at henvende sig direkte til hundene selv.

TV-reklame til hunde

TV-reklamen har haft premiere på østrigsk TV og den er ifølge Nestlé udviklet i tæt samarbejde med flere dyreadfærdseksperter, der har været behjælpelige med at definere en række særlige lyde, som hunde forventes at reagere positivt på. Som eksempel nævner Nestlé lyden af et pivdyr, som hunde, der normaltvist leger med den slags, typisk vil reagere på. Filmen indeholder desuden nogle højfrekvente lyde, som hunde kan høre, men som ligger udenfor menneskets normale høreevne.

Du (og din hund) kan se reklamen her

Ifølge Nestlé er tanken bag reklamen at skabe en TV-reklame, som hunde kan nyde og lytte til, men også en reklame som hund og ejer kan opleve i fællesskab. Historien melder i midlertidig intet om, hvorvidt hundene har succes med at overtale deres ejere til at købe produktet efterfølgende.

Se reklamen her:

Kilde: Huset Markedsføring
Foto: ©iStockphoto.com/Mike Manzano

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*