Forside » Bøger, film, TV og nettet » Shitbook – …en lortebog?

Shitbook – …en lortebog?

De færreste kan vel sige sig fri for at have trådt i en hundelort, og da det skete for fotograf Anders Berg, besluttede han sig for at gøre noget andet ved det end blot at opremse alskens eder …

Er hundelort på gaden OK?

Der er tilsyneladende nogen, der synes, at det er OK at efterlade lort på gaden og det er primært dem, fotograf Anders Berg gerne vil nå med sin kommende fotobog; The Shitbook. Hans mål er at bidrage til en adfærdsændring blandt disse personer og til det formål har han taget sit arbejdsredskab, kameraet, til hjælp. Det er der kommet en lækker og luksuriøs bog ud af med et noget mindre lækkert fokus; hundelortene!

The Shitbook

The Shitbook er fyldt med fotografisk flotte billeder af hundelorte nydeligt placeret rundt om i København, og i bogen skriver Anders Berg bl.a. ”Denne bog er til dem, der synes det er ok, de ligger på fortovet. Så alle kan se på The Shitbook - bog med hundelortedem, træde i dem og lugte til dem. Denne bog er til dem, der synes, det er logisk at løfte afføring op i en pose, og derefter smide det på gaden igen.
Kender du dem? Så giv dem denne bog. De synes jo, det er ok at se på. Og så kan de jo se på det hjemme i stuen, i stedet for, at vi skal se på det på gaden”.

Opbakning omkring projektet

Dansk Kennel Klub bakker op om Shitbook-projektet, for som kommunikationskonsulent i Dansk Kennel Klub, Vibeke Knudsen, forklarer: ”Der er et fåtal hundeejere der af den ene eller anden årsag glemmer posen, og det stigmatiserer alle de hundeejere der godt kan finde ud af at rydde op efter sig”. Dansk Kennel Klub har i øvrigt for nyligt lanceret en anden kampagne til kamp mod hundelortene – nemlig klistermærket med teksten ”Her må du gerne smide din hundepose”.

Mere information om The Shitbook?

Hvis du vil læse lidt mere om The Shitbook, så besøg bogens hjemmeside hvorfra det også er muligt at forudbestille et eksemplar.

Fotos: Venligst udlånt af Anders Berg

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*