Forside » Velfærd og velgørenhed » Slutkandidaterne til ”Årets dyreven” er fundet

Slutkandidaterne til ”Årets dyreven” er fundet

Christian H Hansen fra Partiet FokusOprindeligt var flere hundrede kandidater indstillet til titlen som Årets Dyreven 2010. Dommerkomiteen har nu skåret feltet ned til 5 slutkandidater, som du kan stemme på frem til d. 1. november.

Kandidaterne

De 5 slutkandidater er udvalgt af en komite fra Dyrenes beskyttelse, og er følgende:

 

Christian H. Hansen

Christian H. Hansen er formand for partiet Fokus, hvis mærkesag er velfærd for dyr. Han har blandt andet vakt opsigt i medierne ved at kræve et forbud mod dyresex, og ved at gå ind for at det skal være muligt at tvangsfjerne forsømte dyr fra hjemmet.

Erna Thygesen

Erna Thygesen har i mere end 25 år viet sit liv til egernet. Hun har med stort engagement observeret og hjulpet de mange egern, der færdes omkring hendes hus tæt ved Silkeborg. Erna har desuden lavet flere film om egernet, hvilket er med til at udbrede kendskabet til dets adfærd blandt både børn og voksne.

Anja Kjeldbjerg

Anja Kjeldberg står bag Hestenshaab, det er et internat for uønskede heste. På Hestenshaab afsættes den fornødne tid og pleje, så opgivede heste kan få en ny chance. Når hestene er blevet raske og har fået livsmodet igen, finder Anja et nyt og kærligt hjem til dem.

Brita Rodam

Brita Rodam er dybt engageret i kattes velfærd. Hun står i spidsen for en gruppe, der hjælper nødstedte og efterladte katte videre til kærlige og omsorgsfulde hjem. Brita laver desuden armbånd og “nullerputsenge”, som hun sælger til fordel for sit arbejde for kattene.

Astrid Ruegaard Hansen

Dyrlæge Astrid Ruegaard Hansen har gennem en lang række år beskæftiget sig med dyreværnssager og dyrevelfærd, primært i svinebesætninger. Hun står bag hjemmesiden http://www.grisensverden.dk/ hvis formål er at udbrede kendskabet til grises naturlige adfærd og behov.

Stem og deltag i konkurrencen om fine præmier

Du kan læse mere om kandidaterne og afgive din stemme til ”Årets Dyreven 2010” på http://www.aaretsdyreven.dk/. Du kan stemme frem til d. 1. november. Blandt alle der har indstillet eller stemt på Årets Dyreven 2010, trækkes der lod om fine præmier, hvor hovedgevinsten er et ophold i Ree Park Ebeltoft Safari for 4 personer, inkl. guidet land-rover safari, kig bag kulisserne, grillmenu, 1 overnatning i parkens eksklusive Safari Lodges samt morgenmad.  

Afgørelsen

Afgørelsen falder d. 19. november og du kan som sagt stemme frem til d. 1. november.

Foto: Christian H. Hansen, fortograferet af Carsten Snejbjerg

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*