Forside » Velfærd og velgørenhed » Stephanie vil give de hjemløses hunde en god jul

Stephanie vil give de hjemløses hunde en god jul

StephanieDa den 22-årige Stephanie Egeriis så en hjemløs mand med sin forfrosne labrador stå og tigge på Hovedbanegården, satte det nogle tanker i gang…

Indsamling til de hjemløses hunde

Stephanie har i samarbejde med Hundens Tarv fået et projekt op at stå, hvor der bl.a. indsamles foder, godbidder og tæpper til de hjemløses hunde.  Egentlig skulle projektet være begrænset til Sjælland, hvor Stephanie selv er bosiddende, men efterhånden har det gode initiativ spredt sig til både Fyn og Jylland.

Følg projektet på Facebook

D. 26. november er sidste indleveringsfrist af donationer, og hvis man ønsker at donere nogle ting til hundene som f.eks. brugte nyvaskede tæpper, liner, halsbånd, foder, godbidder, legetøj mm. er man velkommen til at kontakte Stephanie på mail: s-e_design@hotmail.com. Hvis man bor på Fyn eller i Jylland, kan man gå ind på projektets Facebook gruppe og finde mere information om indsamlingsstederne.

Udlevering af donationerne

På Sjælland er det Stephanie, der, som initiativtager, står for at fordele de indsamlede ting i juleposer, der så efterfølgende vil blive udleveret til de hjemløse og deres hunde. Der er tre udleveringsdatoer og steder på Sjælland, nemlig d. 4. december i Slagelse, d. 5. december i Holbæk og endelig d. 18. december i København. De endelige tidspunkter og adresser vil kunne ses i ovennævnte Facebook gruppe.

Projektet er kommet godt fra start

Projektet har på fire dage fået ca. 700 medlemmer i Facebook gruppen og både virksomheder og private har doneret rigtig mange ting. Stephanie knokler næsten i døgndrift med projektet, og hun beretter med et smil ”Det er hårdt, men alle folks rosende ord holder mig i gang, og giver mig lyst til at gøre tingene endnu større og endnu bedre”.

Foto: Venligst udlånt af Stephanie Egeriis.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*