Forside » Arrangementer og udstillinger » Stor international DKK-udstilling i Fredericia

Stor international DKK-udstilling i Fredericia

Dansk Kennel Klub afholder udstilling i Fredericia d. 12.-13. februarDansk Kennel Klub afholder en stor international udstilling i Fredericia i weekenden d. 12.-13. februar. Der er tale om en indendørs udstilling med over 3000 tilmeldte hunde.

Mere end 3000 hunde udstilles

Sammenlagt udstilles der over 3000 hunde fordelt på de to udstillingsdage, og begge dage er ca. 100 forskellige racer repræsenterede, så der er rig mulighed for at se et stort udvalg af forskellige hunde. Udstillingen er opdelt, så nogle grupper udstilles lørdag og andre udstilles søndag. Bedømmelserne starter kl. 10:00, mens indgangen er åben fra kl. 8:30.

1. udstillingsdag: Lørdag d. 12. februar 2011

Lørdag udstilles grupperne: 2 (Schnauzere, pinschere, molosser og sennenhunde), 3 (Terriere), 9 (Selskabshunde) og 10 (Mynder).
Især racerne Fransk Bulldog, Cavalier King Charles Spaniel og Berner Sennen er rigt repræsenterede om lørdagen, men det er også muligt at se mere sjældne racer som f.eks. Engelsk Toy Terrier, Azawakh og Cimarrón Uruguayo.

2. udstillingsdag: Søndag d. 13. februar 2011

Søndag udstilles grupperne: 1 (Hyrde og Kvæghunde), 4 (Gravhunde), 5 (Spidshunde), 6 (Drivende jagthunde og schweisshunde), 7 (Stående jagthunde) og 8 (Apporterende jagthunde).
Søndag er særligt de to retrivere; Labrador Retriever og Golden Retriever, rigt repræsenterede. Begge dage er der desuden flere forskellige stande, så hvis du er på udkig efter udstyr til hunden, er der også inspiration at hente.

Udstillingens adresse:

Dronning Margrethe Hallen Fredericia Messecenter, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.
Entré begge dage er 50 kr. for voksne og 10 kr. for børn mellem 6-12 år. Det er gratis for børn under 6 år.

Foto: © Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*