Forside » Arrangementer og udstillinger » Seminar om sundhed og ernæring for hunde

Seminar om sundhed og ernæring for hunde

Allan Venzel, veterinær ernærings terapeut (VET)Lørdag d. 2. april inviterer MyPets.dk til et spændende seminar om sundhed og ernæring for hunde.

Foredragsholdere

Til seminaret vil der være to foredragsholdere, dyrlæge Bille Ruwald og veterinær ernærings terapeut (VET) Allan Venzel.

  • Bille Ruwald er autoriseret dyrlæge i både Danmark, Norge og Tyskland, og han er bl.a. kendt for sin medvirken i TV-programmet Station 2, hvor han deltager i kraft af sit arbejde for politiet. Udover politiet har han bl.a. arbejdet som dyrlæge for Forsvaret, Skat, Sirius Patruljen, det tyske toldvæsen og det norske politi. Endelig er han forfatter til bogen ”Hund Kend Din Krop”.
  • Allan Venzel er uddannet veterinær ernærings terapeut. En uddannelse, der kan sammenlignes med en human diætist uddannelse. Han har speciale i hundens ernæring, genetik, biologi og fysiologi.

Ernæring og fordring af hunde

Seminaret henvender sig til den almindelige hundeejer, der gerne vil blive klogere på ernæring til deres hund og få klarhed over nogle af de myter, der relaterer sig til fodring af hunde.

De to eksperter giver dig en forståelse af, hvordan du sammensætter sund og varieret kost til din hund og hjælper dig med at gennemskue foderjunglen. Du er i den forbindelse velkommen til at medbringe indholdsfortegnelsen fra det hundefoder, du normalt fodrer med. Dyrlægen vil desuden fortælle, hvordan man tidligt kan opdage sygdomme hos sin hund og hvilke øvelser der kan bruges til at afdække, om den skulle fejle noget.

Dagens program

Kl. 14:00 – 15:30: Dyrlæge Bille Ruwald fortæller om hunden
Kl. 15:30 – 15:45: Pause med forfriskninger
Kl. 15:45 – 17:30: Allan Venzel fortæller om ernæring til hunden

Tilmelding, sted, tid mm.

Seneste tilmelding er lørdag d. 26. marts. Du kan tilmelde dig på telefon 32 14 21 69 eller på www.mypets.dk/seminar. Det koster 100 kr. per person.
Seminaret afholdes lørdag d. 2. april fra kl. 14:00-17:30. Adressen er: Bakkely Gaardbutik, Slagelse Landevej 116, 4241 Vemmelev.

Foto: Allan Venzel. Venligst udlånt af MyPets.dk

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*