Forside » Arrangementer og udstillinger » Sundheden på Crufts

Sundheden på Crufts

Til den netop afholdte Crufts hundeudstilling i England, var der på forhånd meldt ud, at der ville blive sat fokus på sundheden. Der var derfor udvalgt 15 racer, der ville blive frataget deres titler, såfremt de ikke efterfølgende gik gennem et dyrlægetjek uden anmærkninger…

6 hunde blev diskvalificeret

Sundhedstiltaget på dette års udgave af Crufts indebar 15 racer, der skulle sættes særligt under lup, og det nye tiltag gav sig udslag i, at i alt 6 hunde blev frataget deres titler til hundeudstillingen i år. De 6 hunde repræsenter racerne; Basset Hound, Engelsk bulldog, Clumber Spaniel, Mastiff, Mastino Napoletano og Pekingeser.

Samlet vinder af Crufts

Titlen ’Crifts Best in Show’ tilfaldt i øvrigt den engelsk-ejede Lhasa Apso’en, Elizabeth, der vandt over hunde af racerne Borzoi, Irish Water Spaniel, Newfoundland, Norwich Terrier, Pomeranian og Old English Sheepdog, hvoraf den Slovakisk-ejede Newfondlænder, Brutus, blev nummer 2.

Danskere på Crufts

I alt 47 danske hunde deltog på dette års udgave af Crufts – det er desværre ikke lykkedes os at finde ud af, hvordan det er gået dem, udover at vi ved, at det blev til en dansk 11. plads i dogdancing konkurrencen. Hvis du ved, hvordan det er gået nogle af de øvrige danskere og deres hunde, så skriv endelig, så tilføjer vi de resultater, vi evt. måtte komme i besiddelse af…

Øvrige danske placeringer

Lise-lotte Adler med hunden Liusu Ai-lin blev bedst i racen hos chow chow’erne. (Det er i øvrigt Lise-Lotte, der har hjulpet os med raceportrættet af chow-chow hvor man også kan se et foto af Liusu Ai-lin).

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*