Forside » Transport og rejse » Tag hunden med på hotel i Sverige

Tag hunden med på hotel i Sverige

hund på hotel i sverige

Sidste år åbnede den franske hotelkæde Mercure Hotels tre hoteller i Sverige, og nu er de også klar til at byde hundene velkommen på hotellerne.

Goodiebag med godbidder

Mercure Hotels kædens svenske hoteller ligger i henholdsvis Stockholm, Malmö og Nyköbing, og der bliver kredset ekstra for de firbenede.

Hundene får således deres egen check-in, hvor det for eksempel er muligt at vælge størrelsen på hundesengen. Derudover bliver der udleveret en goodiebag ved check-in med blandt andet godbidder og hømhøm poser.

Hunde er velkommen i restauranten

I hotellets restaurant ”Le Bistro” er der særskilt hundeafdeling og en særlig hundevenlig menu med blandt andet tyggepinde og kylling til rimelige priser.

Ifølge Salgs- og marketingdirektøren for Mercure Hotels i Sverige er der ikke tale om skrabede hundeværelser, som andre hoteller tilbyder, men derimod værelser er af høj standart.

På hotellet forefindes også en mindre butik med godbidder samt udlån af halsbånd og liner til de, der har glemt at få det med hjemmefra.

Det fremgår af hotellernes hjemmeside, at det koster et ekstra tillæg på 150 kroner at have hund med, og at reservationen skal foretages på forhånd. Klik her for at besøge hjemmesiden

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*