Forside » Transport og rejse » Taxa – til hunde og andre dyr

Taxa – til hunde og andre dyr

Københavns DyretaxaSærligt i Københavnsområdet bor der mange uden egen bil, hvilket kan gøre tingene lidt mere besværligt, hvis hunden f.eks. skal til dyrlægen. Men det problem er der heldigvis råd for….

Til dyrlægen uden bil?

Fælles for Københavns Dyretaxas kunder er, at de ikke har egen bil, men har et behov for f.eks. at få bragt deres dyr til dyrlægen, dyrepensionen eller lignende. Der er ofte tale om hunde og katte, og det er ikke altid ejerne selv har mulighed for at ledsage dyrene, f.eks. hvis der er tale om ældre mennesker.

Opgaver for en dyretaxa

Københavns Dyretaxa tilbyder transport af dyr både med og uden ledsager. Dyretaxaen er desuden bemandet næsten døgnet rundt, og har derfor også mulighed for at varetage transport i akutte tilfælde. Det skal desuden tilføjes, at Københavns Dyretaxa – trods navnet – kører over hele sjælland.

Gode forhold for dyrene

Københavns Dyretaxa har naturligvis alle lovpligtige tilladelser og forsikringer. Dyrene transporteres i rene, rummelige transportbure med skridsikre underlag, og der er altid et rent tæppe at ligge på samt vand til rådighed. Dyretaxaen råder desuden over en hunderampe, der gør det nemt for ældre, skadede eller svagelige dyr at komme ind og ud af taxaen.

Historien bag Københavns Dyretaxa

Det er den 32 årige Pia Hansen, der står bag Københavns Dyretaxa. Pia har altid været glad for dyr og trods uddannelser indenfor medie og kommunikation, var det alligevel dyrene, der vandt, da den endelige beslutning om job skulle træffes.

Københavns Dyretaxa blev oprindelig grundlagt som en del af firmaet Hestetransporten, der ledes af Pias kæreste, David. I sommers blev de to firmaer dog formelt skilt ad, så de hver i sær kan fokusere maksimalt på de særlige behov hos henholdsvis mindre dyr og heste. Besøg Københavns Dyretaxas hjemmeside for mere information om firmaet og dets ydelser.

Foto: Fotograf Line Madsen

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*