Forside » Blog » To teenagetøser slår sig løs

To teenagetøser slår sig løs

2

Redaktionshunden fylder 1 år her den 13. september, så hun er lige nu teenager med alt hvad det indebærer af både sjove og udfordrende episoder. I weekenden var der dobbelt op på teenagetøser i huset, da vi passede Wilmas søster, og det gik ikke stille for sig…

Søster Leika ankom ved 17-tiden fredag, og vi havde aftalt at mødes på et stort grønt område, der ligger ikke så langt herfra, så de to søstre kunne hilse på hinanden og brænde lidt krudt af, inden vi kørte tilbage til huset, hvor de skulle bo sammen resten af weekenden.

Mødet gik rigtig fint – de hilste nysgerrigt på hinanden, og så fik den ellers ikke for lidt med løb og leg. Efter 20 minutters tid kørte vi sammen tilbage, og Leikas familie fik sagt farvel. De to tøser legede videre på terrassen, inden det blev tid til at slappe af. De er begge vant til at være eneste hund i familien, så de skulle lige vænne sig til, at man rent faktisk godt kan ligge og slappe af, selvom der er en anden hund, man kan lege med.

Aftenen og natten gik fint og dagen efter ligeså. Vi aflagde igen det store grønne område et par besøg og denne gang skulle de tre store jordbunker naturligvis også bestiges, man er vel ikke en ”mountaindog” for ingenting 😉 I og med vejret ikke var noget at råbe hurra for, var det derfor to halvbeskidte hunde, vi havde med hjem, men pyt med det – de havde en fest!

For os andre var det sjovt at prøve at have to hunde – man siger jo, det er vanedannende, og det var da helt bestemt også hyggeligt at se, hvor meget glæde de havde af hinanden i de knap to døgn, de var sammen, for ja, weekenden fløj af sted og søndag ved 11-tiden skulle Leika hjem igen.

Redaktionshunden var færdig – helt færdig – og brugte søndagen på at sove igennem.

Vi har samlet lidt billeder fra weekenden herunder…

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*