Forside » Transport og rejse » Terapihunde mod lufthavnsstress

Terapihunde mod lufthavnsstress

terapihund i lufthavn

I San Francisco International Airport har man fundet et middel mod stressede flypassager; hunde!

Terapihunde i samarbejde med SPCA

Det nye tiltag bliver til i samarbejde med San Franciscos afdeling af organisationen SPCA, og tanken er, at der hver dag skal patruljere ledsagede hunde rundt i lufthavnens terminaler. Hundene vil være iført veste med påskriften ”Kæl med mig” og har det erklærede mål at gøre lufthavnen til en mindre stressende oplevelse for de mange travle passagerer.

Alle hunde er uddannede terapihunde, og de er trygge ved at færdes i store forsamlinger og i lufthavnsomgivelser. De bliver ledsaget af deres ejere, der har god erfaring med terapihunde, og som desuden vil blive briefet af lufthavnspersonalet, så de også er i stand til at svare på generelle lufthavnsrelaterede spørgsmål.

Hunde skal gøre oplevelsen bedre

I lufthavnen er de begejstrede ved tanken om det nye firbenede serviceteam. ”Vi er forpligtede til at skabe en så behagelig lufthavsoplevelse som muligt”, fortæller vicedirektør fra San Francisco International Airport Kandace Bender og fortsætter; ”Terapihundene tilføjer et nyt element til, hvad man som rejsende kan se frem til i San Francisco International Airport”.

”Samspillet med terapihunde har vist sig at tilbyde både fysiske og psykiske fordele, forklarer Dr. Jennifer Emmert fra SPCA , og tilføjer ; ”Vi håber, at vores terapi hunde vil bidrage til at give passagererne en afslappende oplevelse i den travle juletid og videre frem”.

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*