Forside » Bøger, film, TV og nettet » Undervandshunde – Hvad er nu det?

Undervandshunde – Hvad er nu det?

Seth Castels billeder af undervandshundeDu har måske nok set dem før – de lidt spøjse billeder af hunde under vand. Der er delte meninger om, hvorvidt de er fantastiske eller lettere skræmmende, men de fleste kan blive enige om, at de er godt fanget.

Vi har haft en snak med manden bag billederne af undervandshundene; amerikaneren Seth Castel.

Held i uheld

Vi spørger Seth Castel, hvordan han fik idéen til sine undervandsbilleder af hunde.

”Jeg var i gang med at fotografere en cavalier king charles spaniel i dens baghave et sted i Californien, da den tørskoede fotosession pludselig udviklede sig til en våd en af slagsen. Hunden Buster besluttede sig nemlig for igen og igen at dykke ned i familiens pool efter sin yndlings tennisbold” forklarer Seth og tilføjer ”Og det var her, jeg tænkte: Gad vide hvordan han ser ud dernede under vandet?”.

Hent bolden – under vandet

Vi spørger herefter Seth, hvordan han får udtrykkene frem hos hundene, og han fortæller, at han i forbindelse med fotosessionen leger en lang række lege med hundene i poolen – primært en slags ’hent bolden’-lege – under vandet vel at mærke.

Seth Castel kommer til Tyskland

Om et par måneder drager Seth Castel til Tyskland og han er netop nu i gang med at planlægge de nærmere detaljer, men oplyser til os, at han vil tilbyde to former for fotosessions på sin Tysklands Tour; En på land-fotosession for $800 USD (svarende til ca. 4.920 danske kr.) og en under vand-fotosession for $1.000 USD (svarende til ca. 6.150 danske kr.)

Bog og kalender med undervandshundeKalender med billeder af undervandshunde

Hvis du elsker Seths undervandsbilleder af hunde, men synes, at det er lige lovlig meget for en fotosession, er der hjælp at hente: I efteråret udgiver Seth nemlig en bog kaldet ”Underwater Dogs”, og allerede nu kan du købe en kalender for 2013 med skønne undervandsbilleder af hunde – måske en god gaveidé til en hundeven?

Besøg Saxo.com for at købe kalenderen – den er netop nu sat ned til 103,27 kr. (+ 19 kr. i forsendelse)

Gode billeder øger chancen for videreformidling

Når Seth Castel ikke hopper i poolen for at fotografere hunde, er han involveret i et projekt kaldet ”SecondChance!”, som i al sin enkelthed går ud på at fotografere hunde rundt om på internater for derved at give dem en forbedret mulighed for at blive videreformidlet til familier, der står parat til at give dem en ny chance i livet.

Besøg Seth Castels hjemmeside for at se mange flere fotos af undervandshunde.

Fotos: Venligst udlånt af Seth Castel

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*