Forside » Velfærd og velgørenhed » Velgørenhedsaften til fordel for spanske hunde

Velgørenhedsaften til fordel for spanske hunde

Spanske hundeLørdag d. 6. november inviterer Spanske Hunde i samarbejde med Galgo-Mødestedet til velgørenhedsaften på Simons golfklub i Kvistgaard i Nordsjælland.

Indsamling til internater

Formålet med aftenen er at samle ind til de to private internater, http://www.ace-charity.org/ og http://www.animalinneed.com/, som foreningen Spanske Hunde samarbejder med. De to internater arbejder hårdt for at give efterladte og nødlidende spanske hunde mulighed for et bedre og mere værdigt liv.

Programmet for aftenen

Aftenen byder bl.a. på velkomstdrink, spansk-inspireret buffet, kaffe & kage samt DJ. I løbet af aftenen vil en stor auktion løbe af stabelen, hvor der kan bydes på bl.a. rejsegavekort, gourmetmiddag mv. Foruden auktionen vil der være et lotteri med flotte gevinster, bl.a. fra diverse hundeudstyrsbutikker.

Tilmelding til Spanske Hundes velgørenhedsaften

Det koster 300 kr. per person at deltage i velgørenhedsaftenen, og tilmeldingsfristen er netop blevet forlænget, så alle interesserede kan nå at komme med. Besøg Spanske Hundes hjemmeside: http://www.spanskehunde.dk/ for mere information om aftenen og tilmeldingen.

Foto: Spanske Hunde

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*