Forside » Bøger, film, TV og nettet » Vil du være med til at teste? Hundeskove på mobilen…

Vil du være med til at teste? Hundeskove på mobilen…

Hundeskove på mobilenVi synes, det er ved at være tid til at løfte sløret for én af de ting, vi har arbejdet på gennem det sidste stykke tid. Nemlig en løsning så du kan få en oversigt over landets hundeskove på mobilen.

Få hundeskove på mobilen

Det er formentlig de færreste af jer, der har computeren under armen, når I er ude at lufte hunden, så vi er i gang med at tilpasse vores oversigt over hundeskove, så den nemt kan anvendes på mobilen også.

En af de ting som vi bl.a. har hørt fra vores brugere er, at det kunne være rart med en mulighed for at finde den nærmeste hundeskov – særligt hvis man f.eks. er ude at køre, på ferie, på besøg hos venner eller bekendte og ikke kender området. Det er derfor noget af det første, vi har valgt at fokusere på i hundeskovs-løsningen til mobiltelefoner.

Test løsningen til hundeskove på mobilen

Hvis du vil være med til at teste den allerførste version af hundeskove til mobilen, er alt, hvad du behøver en mobiltelefon; Om det er en Android eller IPhone er underordnet, men den skal dog kunne gå på nettet. Vi har nemlig valgt at lave løsningen som en mobilside.

Mobilsider adskiller sig en smule fra de traditionelle app’s, du måske ellers kender og er vant til at bruge, men til gengæld er det billigere at udvikle en mobilside. Dét har vi lagt vægt på, da vi synes, det skal være gratis at få en oversigt over en service, som i forvejen er gratis; nemlig landets hundeskove.

Hvis du vil se den allerførste beta version af hundeskovs-løsningen, skal du

Lidt mere om hundeskovs-løsningen

  • Du skal acceptere, at hundenyheder.dk må se din placering (det er forudsætningen for, at vi kan vise dig de nærmeste hundeskove)
  • Herefter kommer de nærmeste hundeskove frem, og du kan nu trykke dig ind på den, du vil have mere info om
  • Under de enkelte hundeskove er der tre faner;  ”Kort” hvor du kan se hundeskovens beliggenhed på et kort samt få en rutevejledning dertil, ”Info” hvor du finder adressen + for nogle af hundeskovenes vedkommende lidt info om skoven og  “Komm.” hvor du finder kommentarer, hvis der altså er skrevet kommentarer til den pågældende hundeskov.

Beta version af hundeskove på mobilen

Inden du måske bliver alt for skuffet, vil vi gerne understrege endnu engang, at der er tale om den allerførste beta version af løsningen, men vi vil gerne give dig et lille smugkig, ligesom vi meget gerne vil høre dine inputs.
Vi har allerede flere features på vej, som f.eks. mulighed for at kommentere direkte fra telefonen. Der vil også blive kigget på hastigheden, som lige nu ikke er den bedste, men vi hører alligevel gerne fra dig med alt, hvad du synes, løsningen skal indeholde.

Test hundeskove på mobilen og kom med dine inputs

Skriv meget gerne til os på info@hundenyheder.dk med alle de kommentarer og idéer, du måtte have. Det er ikke sikkert, at alt kan lade sig gøre, men alt vil blive læst og overvejet. Og uanset hvad er det meget nemmere at tilpasse en løsning, før den er helt færdig – hvilket er en af hovedårsagerne til, at du får adgang til denne halv-færdige version.

Hvis du har nogle hundevenner, der gør brug af landets hundeskove, må du meget gerne bede dem teste også. Jo flere, der tester, jo bedre et slutresultat kan vi forhåbentlig ende op med.

Skulle du have kendskab til en hundeskov, der ikke kommer frem på listen så tøv endelig ikke med at give os besked, så sørger vi for, at den bliver lagt på hurtigst muligt.

Hvis du vil være sikker på at få besked, så snart vi er klar med flere features, kan du evt. tilmelde dig vores nyhedsbrev eller trykke ”synes godt om” på vores facebook-side.

Foto: ©iStockphoto.com/suemack

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*