Forside » Konkurrencer » Vind bogen ”Takket være hunden”

Vind bogen ”Takket være hunden”

Takket være hunden

Bogen ”Takket været hunden” udkom fredag i sidste uge, og nu giver vi to læsere mulighed for at få deres eget eksemplar af bogen, der også beskrives som hundens verdenshistorie.

”Takket være hunden”

Bogen ”Takket være hunden” er skrevet af forfatter Jens Robdrup, og den beskriver hvor stor betydning hunden har haft for civilisationens udvikling.

I bogen bliver man som læser taget med på en rejse gennem tiden, og får en forståelse af hvor meget hunden har hjulpet mennesket gennem tiden, før som nu.

Bogen er fyldt med flotte illustrationer og er 136 sider lang. Den kan købes hos boghandlere eller på Forlaget Veteranias hjemmeside.

Vind ”Takket være hunden”

I samarbejde med forlaget Veterania sætter vi to eksemplarer af bogen ”Takket være hunden” på højkant blandt Hunde Nyheders læsere.
For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet: Hvem er hundens skytsengel? (Psst: Du kan få hjælp til svaret her).

  • Du skal sende svaret på mail til vind@hundenyheder.dk
  • Skriv ”Takket være hunden” i emnefeltet. Husk desuden at skrive dit navn og din adresse i mailen, så vi ved, hvor bogen skal sendes hen, hvis du skulle være en af de to heldige vindere.
  • Du kan kun deltage i konkurrencen én gang

Konkurrencen løber frem til mandag d. 2. september kl. 12:00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her på siden.