Forside » Konkurrencer » Vind spændende sommerlæsning

Vind spændende sommerlæsning

kayo strømerens bedste venDeltag i konkurrencen om den nye og rigtig spændende bog ”Kayo – Strømerens bedste ven”, der beskriver det tætte samarbejde mellem en politimand og hans tjenestehund.

”Kayo – Strømerens bedste ven”

Bogen ”Kayo – Strømerens bedste ven” udkom d. 5. juni 2013 og handler om Kayo, en tjenestehund der blev dræbt, mens den var på arbejde.

I bogen fortæller Kayos hundefører, Poul Erik Sørensen, om det tætte samarbejde, han havde med Kayo, fra den dag hun ankom til hjemmet. I bogen kommer han også ind på, hvordan politihundetræningen hele tiden udvikler sig – i takt med at kriminaliteten i Danmark også udvikler sig.

Vind ”Kayo – Strømerens bedste ven”

Vi sætter hele 5 eksemplarer på højkant af bogen ”Kayo – Strømerens bedste ven”, så nu har du en god chance for at vinde spændende læsning til sommeren. Bøgerne er venligst sponsorerede af Forlaget Lindhardt og Ringhof.

Hvis du ønsker at deltage i konkurrencen, skal du blot svare på spørgsmålet: Hvor mange år har Poul Erik Sørensen været hundefører? (Tip: Du kan finde hjælp til svaret her).

  • Svaret, skal du sende på mail til vind@hundenyheder.dk
  • Skriv ”Kayo” i emnefeltet. Husk også at skrive dit navn + adresse i mailen, så vi ved, hvor bogen skal sendes hen, hvis du skulle være en af de heldige vindere.
  • Dit svar bliver registreret én gang – dvs. du kan ikke forbedre dine vinderchancer ved at deltage flere gange.

Konkurrencen løber frem til torsdag d. 4. juli kl. 12:00. Vinderne får direkte besked og offentliggøres her på siden.

Konkurrencer på Hunde Nyheder?

På Hunde Nyheder afholder vi konkurrencer med jævne mellemrum. Hvis du vil være sikker på at få besked, når der er nye konkurrencer i luften, kan vi anbefale, at du “liker” vores Facebookside og/eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, der udsendes ca. 1 gang om måneden, og til hver en tid kan afmeldes.