Forside » Konkurrencer » Vinderen af hundeslædeturen i Sverige er fundet!

Vinderen af hundeslædeturen i Sverige er fundet!

Vi har her til formiddag trukket lod blandt alle de rigtige besvarelser, der er blevet indsendt de seneste 23 dage, og fundet vinderen af julekalender-konkurrencens hovedpræmie: En hundeslædetur i Sverige samt et digitalkamera.

Tillykke til vinderen af en hundeslædetur i Sverige

Hovedpræmien i vores julekalenderkonkurrence består i år af en 3 timer lang hundeslædetur i Sverige. Før turen bliver der givet en grundig introduktion til slædehundene, sikkerheden og køreteknikken. Selve turen foregår i et stort skovområde med ca. 50 smukke søer. I området er der mulighed for at f.eks. at se elge. Den heldige vinder får selv lov til at styre slædehundene undervejs.

Der er inkluderet ”påhæng” på turen, så det er ikke kun vinderen selv, der er heldig – vinderen får således lejlighed til at overraske en heldig person med en ekstra julegave i aften.

Turen inkluderer også overnatning i dobbeltværelse på et hotel, ca. 30 km fra hundeslædekørslen. Her venter desuden forplejning i form af

  • Kaffe og kage ved ankomst
  • Et glas mousserende vin før maden
  • 3 retters middag
  • Kaffe i pejsstuen
  • Stor morgenbuffet

Transporten på turen står vinderen selv for (bestemmelsesstedet er ca. 320 km fra København)

Som en lille ekstragevinst har vi valgt at ”smide” et 12 megapixelsdigitalkamera fra Medion oveni hovedpræmiepuljen, og vi håber, at den heldige vindere har lyst til at tage nogle billeder undervejs, så vi kan lave en artikel efterfølgende.

Den heldige vinder er….

Den heldige vinder af vores hovedpræmie er fundet ved lodtrækning blandt alle rigtige besvarelser fra d. 1. til d. 23. december, og den heldige vinder er: Maj-Britt Gøtterup-Pedersen fra Tåstrup, der i øvrigt har fået direkte besked på e-mail.

Vi ønsker Maj-Britt rigtig hjertelig tillykke, og vil samtidig gerne ønske Jer alle en rigtig glædelig jul

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*