Forside » Arrangementer og udstillinger » Vovseparties, homeparties for hundeejere

Vovseparties, homeparties for hundeejere

golden retriever hvalpTupperwareparties står for mange som homeparty’ernes ukronede konge, men også bl.a. børnetøj og make-up har deres del af homeparty’erne. Nu har et nyt koncept i midlertidig set dagens lys: Homeparties for hundeejere, eller med andre ord ”vovseparties”.

Vovseparties, et nyt koncept

Vi har taget en snak med Charlotte Dahl fra dogcity.dk, som står bag idéen om vovseparties. Charlotte forklarer, at hun fik idéen til konceptet, da hun flere gange er blevet spurgt, om hun ikke kunne komme ud og præsentere shoppens varer i hundeklubber og ved forskellige arrangementer, og da hun så selv havde deltaget i et par andre homeparties, var der ikke langt fra idé til handling….

Møde andre hundetosser

Vovseparties giver mulighed for at mødes med andre ”hundetosser” – og det er jo rart at kunne begejstres over et stykke aktivitetslegetøj uden at blive mødt af undrende øjne. Udover at se og røre ved tingene, blive introduceret til dem og kunne stille spørgsmål (alt sammen noget, som man nogen gange kan savne ved en webshop), kan det være, at man selv og/eller hunden får nye bekendtskaber og så er der selvfølgelig godbidder til hundene.

Hvis du vil vide mere…

Konceptet er helt nyt – det blev lanceret i påsken, men interessen har allerede været stor. Til hvert vovseparti er der en vært og en produktguide. Værten sørger for at samle folk til arrangementet, mens produktguiden præsenterer produkterne og besvarer spørgsmål om dem. Næste skridt er at få uddannet produktguides, så de er klædt på til opgaven og herefter er vovseparty’erne klar til at indtage landet….

Hvis du kunne tænke dig at være vært eller produktguide eller bare gerne vil læse mere om konceptet, så besøg hjemmesiden bag vovseparty.

 Foto: ©iStockphoto.com/John Madden

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*