Forside » Arrangementer og udstillinger » Weekenden byder på hundeudstilling i Herning

Weekenden byder på hundeudstilling i Herning

DKK udstilling i Herning

I weekenden løber den sidste store internationale udstilling i 2013 af stablen. Traditionen tro er det Herning Messecenter, der danner ramme om DKKs store hundeudstilling, der i år gæstes af ca. 8.500 hunde og deres ejere.

Mere end 250 hunderacer begge dage

Alle racer er repræsenteret begge dage til udstillingen i Herning. Der er med andre ord mere end 250 forskellige hunderacer begge dage, så der er rig mulighed for at se yndlingsracerne i aktion.

Det starter kl. 9 begge dage med bedømmelser af de individuelle racer.

Der er juniorhandling kl. 14 lørdag og kl. 13 søndag, og fra kl. 15 er der forskellige opvisninger og gruppekonkurrencer i Store Ring, der ligger placeret i Hal E. Søndag er der desuden forskellige kåringer af f.eks. ”Årets opdrætter” m.v.

På udstillingen er der desuden masse af boder med alle tænkelige produkter til hund og ejer.

Mere info om udstillingen

Udstillingen finder som nævnt sted i Messecenter Herning, der ligger på adressen Vardevej 1, 7400 Herning. Entréprisen er 60 kr. (pr. dag) for voksne, mens børn mellem 6-12 år slipper med en 10’er. Børn under 6 år er gratis.

Du kan se en PDF med programmet for udstillingen her

Kan du ikke komme?

Hvis du ikke kan komme – eller hvis du aldrig har været på udstilling og kunne tænke dig at få et indtryk af, hvordan det foregår, så tilbyder Dansk Kennel Klub livestreaming fra udstillingen både lørdag og søndag.

Først på dagen streames der fra de nordiske mesterskaber i Dog Dancing og senere er det udstillingsfinalerne i store ring, der er i fokus.

Klik her for at se livestreaming fra udstillingen

Foto: Line, Hunde Nyheder