Forside » Blog » Wilma tester en kølig snack på en varm dag

Wilma tester en kølig snack på en varm dag

kongquest2

Sidst i april indfandt sommeren sig pludselig i Danmark – i hvert fald ud fra temperaturerne at dømme.

I det sydjyske sneg temperaturerne sig nogle dage op på omkring 23 grader, hvilket var en hel ny oplevelse for redaktionshunden, der flyttede ind i november og derfor ikke havde gjort sig nogen erfaringer med sommervejr  før nu…

Wilma pustede og sukkede noget og kunne ikke helt blive enig med sig selv om, hvor der var mest behageligt at være, når man som hende er udstyret med tyk, sort pels – er det på de kølige klinker indenfor eller i skyggen udenfor? Vi tænkte derfor, at det måske var tid til at lade hende teste en frossen KONG – noget, vi har hørt andre hundeejere lovprise.

Redaktionshunden er allerede den heldige ejer af en KONG Leo, en KONG Mike og en KONG X-Treme, men vi synes, at det var tid til, at hun blev forkælet med noget nyt og så kunne vi jo samtidig afprøve et af de seneste produkter fra KONG, nemlig en KONG Quest.
KONG Quest fås i to størrelser (det gode ved Wilma er, at man aldrig rigtig er i tvivl om, hvilken størrelse der er mest passende – man når ret langt ved bare at vælge den største hver gang 🙂 ) og tre udgaver. Vi valgte at give hende den stjerneformede (i den store størrelse naturligvis).

Nu var det så bare at fylde KONG’en med en lækker blanding bestående af knust foder blandet op med leverpostej og lidt vand og så en tur i fryseren. Wilma så meget spændt til, da vi hev KONG’en ud af fryseren igen og var helt klar over, at der ventede noget lækkert.

Hun fik serveret den på terrassen, og det var ren kærlighed fra første øjekast. Wilma blev holdt beskæftiget i ca. halvanden time i streg, og det så ud som om, hun nød det afkølede måltid. Vi har efterfølgende afprøvet KONG Quest’en i ikke-frosen udgave og der tog det hende ca. 20 minutter at få lirket alt foderet ud, så herfra kan den godt anbefales – dog skal det lige nævnes, at den – i følge KONG selv – kun bør anvendes til hunde, der tygget let til moderat.

Vi sælger KONG Quest i vores egen webshop; www.vufido.dk, men den kan også købes mange andre steder.

kongquest1

Wilma tester kong quest

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*